Pasted Graphic

Tevreden klanten


Tevreden klanten Alltop startte haar werving en selectie diensten in 1994. Alleen al dat feit geeft aan dat opdrachtgevers zich blijven melden met verzoeken voor vacatures geschikte kandidaten te vinden en voor te dragen. En tevens dat kandidaten uit de doelgroep Nieuwe Nederlanders vertrouwen hebben in de bemiddelingskracht en -begeleiding van Alltop.
Hieronder treft u een aantal 'testimonials' aan, waarbij men zich expliciet uitspreekt over de tevredenheid van dienstverlening van Alltop.

Kandidaten
Ir. S.J. Dahoe schrijft: Met Alltop kom je er wel bovenop!
Na mijn studie Chemische Technologie aan de TU Delft te hebben afgerond was het tijd om een passende baan te vinden. Maar waar en hoe? Als starter op de arbeidsmarkt is het een bijna onmogelijke opgave om meteen al precies te weten voor welke functie te kiezen. Eenmaal de vacature gevonden te hebben waarvan ik dacht dit moet ‘m worden, voelde ik mij onzeker. Waarom? Had het misschien te maken met te weinig zelfkennis en/of –vertrouwen? Kwam het doordat mijn achtergrond verschilt van dat van de gemiddelde Nederlander? Of was het toch wat anders? Het 'obstakel' moest ik in ieder geval op één of andere manier zien te overwinnen. Zo gezegd zo gedaan. Via een goede vriendin van me kwam ik in contact met Alltop. Na een introductie over solliciteren verzorgd door Alltop, werd het mij duidelijk hoe belangrijk een functie analyse als onderdeel van de voorbereiding was en waarom eerdere sollicitaties mij moeizaam verliepen. Voor mij het ideale moment om dit de eerst volgende keer in de praktijk toe te passen op 'de vacature' die het moest worden. Door deze te begrijpen via een goede analyse had ik een onderbouwde reden om mijn enthousiasme meer uit te kunnen stralen.
Dankzij professionele coaching van Alltop en mijn succesvolle uitvoering was het resultaat optimaal. Om te beginnen de voorbereiding heeft me ontzettend geholpen. De setting van het sollicitatiegesprek was inderdaad zoals je voorlegde: het eerste gesprek op inhoudelijke zaken en het tweede gesprek op persoonskenmerken. Wees wel bewust dat je je succes voor een groot deel zelf in handen hebt. Resultaat: na afronding werd ik bedankt voor het prettig sollicitatie gesprek door beide mensen; het ging naar mijn gevoel ook goed. In het tweede gesprek heb ik misschien wel iets teveel gesproken en hopelijk wordt dat niet tegen me gebruik. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een prettig gevoel en een goede indruk bij de interviewers én een baan voor mij!
Kortom: Voorkom een sollicitatie-flop, kies voor Alltop!

Aswin Autar schrijft:
Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Iwan Lalji en ben ik voor een aantal jobcoaching-gesprekken bij hem op bezoek geweest. In de jobcoaching-gesprekken gaf Iwan mij feedback over mijn ontwikkelpunten. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand me in zo'n korte tijd binnen een gesprek feedback kon geven over mijn ontwikkelpunten. In het begin was ik hier verbaasd over, want Iwan drukte mijn neus op de feiten (wat ik niet verwachtte): hij zei simpelweg waar dingen op stonden en draaide niet om zaken heen. Iwan was kritisch en bood mij concrete middelen om in de praktijk toe te passen. Voor mij zijn deze gesprekken erg nuttig geweest en ze hebben mij geholpen om te werken aan zowel mijn persoonlijke- als functieontwikkeling.

Tamara Kamerling schrijft:
Ik ben maatschappelijk werkster en was al jaren werkzaam in de Jeugdzorg.
Ik wilde uit de Jeugszorg en Administratief Werk gaan doen.
Dat wilde niet echt lukken, vanwege mijn werkervaring en geheel andere opleiding werd ik overal afgewezen.
Toen kwam ik via een collega in contact met Alltop.
Ik ben op een zeer professionele maier bemiddeld tot na het solliicitatiegesprek bij het CIZ (centrum indicatiestellig voor de zorg).
Dankzij Alltop ben ik op dit moment in vaste dienst bij het CIZ als indicatiesteller en heb het daar enorm naar mijn zi!
Veel succes mnr. Lajli!
Ik hoop dat het bureau groot wordt!

Opdrachtgevers
Alie Sprukkelhorst van de Bascule schrijft:
Diversiteit is een speerpunt van de Bascule. Om de diversiteit in de instroom van nieuwe medewerkers te vergroten hebben we Alltop ingeschakeld. Een vacature wordt naar Alltop gestuurd, De heer Lalji heeft een gesprek met de leidinggevende om precies te weten welke medewerker gezocht wordt en zoekt vervolgens kandidaten bij de vacature. Menig maatschappelijk werker, sociotherapeut, administratief medewerker is de Bascule ingestroomd. Heel fijn is de nazorg die Alltop verzorgd: één of meerdere gesprekken met de medewerker, leidinggevenden en P&O hoe het de nieuwe medewerker bevalt en waar nog aandachtspunten zijn. Dit stukje nazorg is erg plezierig.